WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Llumar épület üveg fólia.

2018. június 14. 11:23 - artistdekor

epulet_uveg_folia.jpgItt a nyár, amikor a nagy hőség, a napsütés nem könnyítik meg számunkra a hétköznapokat! Megfigyelhető, hogy évről évre egyre melegebb van, és egyre nehezebb hűteni az otthonunkat, vagy éppen az irodánkat! Bár ma már számos módszer elérhető számunkra, gondoljunk csak a ventilátorokra, a klíma berendezésekre, a léghűtő berendezésekre... azért ha őszintén beszélünk, ezek mind, mind magas energiaköltséget rónak ki ránk! Felmerülhet a kérdés, hogy akkor vajon mi lehet a megoldás? 

A válasz igazán egyszerű, csak lehet hogy eddig nem gondoltál rá! A Llumar épület üveg fólia-ra gondolok! A Llumar, a világ vezető fóliagyártója. Számos olyan világszinten ismert épület problémáit orvosolta már, melyre eddig talán nem is gondoltál. A Llumar fólia, nem csak hogy növeli a komfortérzetet, és védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen, de energiahatékonysága is kiváló! 

Még a nyár elején járunk! Vissza van még minimum kettő és fél hónap! Érdemes ebben gondolkodni, és mielőbb orvosolni a problémát, mely nagyon nyomasztó tud lenni a fárasztó hétköznapok alatt! Válaszd Te is a Llumar fóliát! Parancsolj "ÁLLJ"-t a napsütésnek, a káros UV sugaraknak! 

Fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

Épület üveg fóliázás = Llumar fólia!

2018. június 06. 11:23 - artistdekor

epuletfolia.jpgHogyan csökkentheted az energiaköltségeket, és egyben növelheted egy épület komfortját? Llumar épület fólia segítségével! Talán még újdonság számodra, de a világ vezető fóliája, vagyis a Llumar, világszinten közismert épületeket tett már komfortosabbá, orvosolta a különböző problémákat! Többek között, említést tehetünk a Vatikánról, a Buckingham palotáról, a Chrysler - központról is. 

A Llumar épület fólia segítségével növelhető az épületek teljesítménye, biztonsága, és a megjelenése egyaránt. Ki ne szeretne komfortosabb körülmények között élni, dolgozni. A Llumar megoldja a feladatot, vagyis segítségével nő a komfortérzet, energiamegtakarítás szempontjából sem utolsó, javítja a munkakörülményeket! 

Nem árt tudni, hogy milyen előnyökkel jár az épület üveg fóliázás! 

Többek közt: - energiamegtakarítás

                   - komfort és termelékenység növelés

                   - UV védelem

                   - üvegtörés védelem

                   - design és megjelenés 

                   - antigraffiti védelem 

Ha még mindig kétségeid lennének a Llumar fóliával kapcsolatban, csak annyit tanácsolhatok, hogy oszlasd el! Hiszen a Llumar társ a minden napokban! 

komment

Llumar biztonsági fólia.

2018. május 30. 11:00 - artistdekor

biztonsagi_folia.jpgA Llumar ablakfóliáról már bizonyára Te is hallottál. Általánosságban tudni kell róla, hogy az ablak üvegek gyors, és költséghatékony javítására fejlesztették ki őket. Ha biztonsági fóliáról beszélünk, akkor többnyire az ablak törésállóságáról, tartósságának növeléséről van szó. Minden ember számára nagyon fontos a biztonság. Beszélhetünk az otthonunkról, az autónkról. Különböző módszerek segítségével, egyszerűen és könnyedén megvédhetjük azt ami a mi tulajdonunk, sőt még nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, mint eddig. A Llumar biztonsági fólia, nem csak a betörés védelem területén nyújt számunkra kiemelkedő teljesítményt, de a hővédelem területén is fontos pozíciót tölt be. Az UV védelem fontosságát, szerintem már senkinek nem kell részletezni, hiszen ahogy beköszönt a forró nyári idő, napi szinten hallhatunk róla! Törekedj a biztonságra! Válaszd Te is a Llumar biztonsági fóliát, mely garantáltan nem fog csalódást okozni számodra sem! 

komment

Készüljünk fel a meleg nyári napokra, már tavasszal!

2018. május 18. 10:16 - artistdekor

ablak_folia_4.jpgAz idei nyári idő, szinte robbanásszerűen jelent meg az életünkben. Az elmúlt évek tendenciája, hogy a Tavasz, szinte teljes mértékben elmarad,helyette azonban egyből beköszönt a harminc fokos hőség! Bár márciusban még hóviharokkal volt tele, a híradás, mára már a múlté a szürkeség. Nem árt tudni, hogy a napsütés, nem csak áldás számunkra! Van egy árnyékos, negatív oldala is, ami nem más, mint a forróság mellé társuló káros UV sugárzás! Nem telik el úgy, egy nap sem, hogy ne hallanánk a média óvva intését, miszerint, ne tartózkodjunk tartósan a napon 10 és 16 óra között! Ha ez kivitelezhetetlen számunkra, akkor mindenképp találjunk valamilyen megoldást a védekezésre, és ezt ne vegyük félvállról! Bizonyára már te is tapasztaltad, ha a napon parkoló autódba próbáltál beszállni, hogy jelentősen felmelegedett benne a hőmérséklet! Hogy mindennek véget tudj vetni, hogy védekezni tudj a hő, és a káros UV sugarak ellen, válaszd a minőségi ablak fólia-t, a Llumar ablak fóliázást! Az ablakfólia, gyors és költséghatékony megoldást biztosít számodra is! A Llumar ablak fólia a káros UV sugarak 99%-át visszaverik, ez által biztonságban tudhatod saját magad, és családodat egyaránt, egy-egy utazás alkalmával! Az UV védelem nagyon fontos, hiszen mégis csak az egészségünk a tét! Ne habozz! Keress fel minket, fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

Közeleg a nyár! Fontos a hővédelem!

2018. április 26. 09:34 - artistdekor

sunshine34.JPGBár míg régebben az autó ablakok sötétítését divat miatt alkalmazták, ma már ennél jóval többről szól az ablak sötétítés! Egyre több új autónál már gyárilag, alap felszereltségként kínálják a sötétített hátsó ablakokat, illetve a csomagtér részen is. Azt azonban kevesen tudják, hogy a gyárilag sötétített üvegek, semmiben sem különböznek a szimpla ablakoktól! Ezeknek csupán esztétikai céljuk van! Vagyis mindenképpen érdemes fóliáztatni a már sötétített ablakokat is! A fólia ugyanis nagy mértékben javítja az ablakok teljesítményét! A megjelenés, a hővédelem egyaránt fontos szempont! Ha már gyárilag sötétített ablakra szeretnénk fóliát, akkor kérhetjük a világosabb ablak fóliát. Ma már számos árnyalat elérhető mindenki számára. Hővédelem szempontjából sem utolsó, ugyanis hőcsökkentő előnnyel rendelkezik! Fontos kiemelnünk a biztonságot is, ugyanis a fóliázatlan oldalsó üvegek, közel sem nyújtanak biztonságot az utasok számára, ugyanis egy szimpla üveg, csak az UV A sugarak felétől nyújt védelmet! Ezzel szemben, a Llumar fóliával fóliázott ablakok, a napsugarak 99%- át verik vissza! Az ablak fóliázásra sosem késő rászánni magunkat! Ha számodra is fontos a biztonság, a hővédelem, az UV védelem, akkor Te se gondolkodj ezen sokat! 

komment

Ablakfólia & UV védelem!

2018. április 19. 10:14 - artistdekor

uv_vedelem_1.jpgMire jó az ablak fólia? Miért halljuk úton, útfélen, hogy előnyös lehet mind az otthonunk ablaküvegeire, és autó ablakaira egyaránt? Bár a fény, a napsütés pozitív hatást gyakorol az életünkre, a szervezetünkre, azért köztudottan negatív hatásokkal is rendelkezik! Gondoljunk csak a káros UV sugarakra, mely az egészségre bizony káros hatást gyakorol! Az UV sugarak a felelősek a különböző anyagok fakulásáért, illetve ha az otthonunk, esetleg az irodánk nagyon világos, akkor befolyással van arra is, hogy szinte nézhetetlenné válik a televízió, illetve a számítógép monitorját sem látjuk megfelelően! Szerencsére nem kell lemondanunk a napfényről, sem a televízióról, sem pedig a számítógépről, hiszen megoldást nyújt számunkra az ablak fólia, mely ezeket a problémákat, könnyedén orvosolni tudja! A professzionális ablak fólia, három fő csoportra bontható! Hővédő fólia, biztonsági fólia, és dekor fóliák. A csoportokon belül is számos egyedi tulajdonsággal rendelkező, és különböző színárnyalattal bíró fólia létezik! Hogy mire jó az ablak fólia? A hővédelemben fontos szerepet tölt be, fény csökkentés szempontjából kiváló, energiamegtakarítást illetően kiemelkedő, és a legfontosabb talán, hogy az UV védelem területén maximális biztonságot nyújtó! 

Cégünk a megbízható, minőségi Llumar fólia mellett tette le a voksát! Ha neked is elsődleges a családod biztonsága, az egészségük hosszú távon való megőrzése, akkor keress fel minket! 

komment

Lepd meg édesanyádat Anyák napjára, autófóliázással!

2018. április 11. 10:58 - artistdekor

autodekoracio_1.jpgKözeleg az Anyák napja. Megint egy olyan alkalom az évben, amikor a számunkra fontos embereknek kedveskedhetünk. Mi lenne velünk az édesanyánk nélkül!? Azt a sok jót, melyet a hosszú évek alatt tett értünk, megköszönhetjük, meghálálhatjuk Anyák napján, illetve az év bármely napján! De ha már Anyák napja közeleg,akkor beszéljünk erről a gyönyörű napról! 

Nem mindennapi ajándékötlettel állunk eléd, ugyanis autódekorációt, és autófóliázást ajánlunk figyelmedbe! Tedd egyedivé édesanyád autóját, amit évjárattól függetlenül megújít, feldob egy autódekoráció, vagy teljes mértékben újjá varázsol az autófólia! Mindemellett ajánlom figyelmedbe ablak fóliáinkat, mely védelmet biztosít a káros UV sugarakkal szemben is! 

Neked csupán annyi a teendőd, hogy megálmodod a dekort, vagy akár ránk is bízhatod, megosztod velünk elképzeléseidet, és mi kivitelezzük számodra! 

Fordulj hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésedre! 

komment

Ablakfólia. Miért van rá szükségünk?

2018. április 06. 10:22 - artistdekor

ablak_folia_3.jpgNapjainkban nagy divat a nagy méretű panoráma ablakok alkalmazása. Az ablakok mérete, elhelyezkedése, hatást gyakorol ránk. Bár mint azt mindenki tudja, a fény igazán jó hatással van a közérzetünkre, azért a vakító napfény olykor, olykor igencsak zavaró is tud lenni. Ma már bátran kijelenthetjük, hogy szinte minden fénnyel kapcsolatos problémára létezik megoldás, többek közt a Llumar fólia segítségével! Beszéltünk a nagy méretű ablakok pozitív tulajdonságairól, de nem szabad megfeledkeznünk a káros UV sugarakról sem, mely mint azt mindenki tudja, az egészségre káros hatással bír. Továbbá az UV sugarak a felelősei az anyagok, a kárpit, a bútorok fakulásának is. De beszélhetünk akár a televízióról, vagy a számítógép monitorról, mely a napfény hatására nézhetetlenné válik. A Llumar ablak fólia segítségével nem kell lemondanunk a panoráma ablakokról, hiszen könnyedén orvosolja számunkra mindezt! Az ablak fóliákat három fő csoportba sorolhatjuk! Ez a három csoport a hővédő fólia, a dekor fólia, és a biztonsági fólia! Ahhoz hogy kiválaszthassuk a számunkra megfelelő ablak fóliát, csak annyit kell tennünk, hogy eldöntjük, milyen célt szolgáljon számunkra. Ha fontos számodra a hővédelem, a biztonság, az UV védelem, az energiamegtakarítás, akkor fordulj hozzánk bizalommal és mi a segítségedre leszünk abban, hogy megtalálhassuk a számodra legmegfelelőbb ablakfóliát! 

komment

Különleges Húsvéti ajándék? Autódekoráció! ;)

2018. március 28. 11:05 - artistdekor

karosszeria_foliazas_1.jpgKözeleg Húsvét ünnepe. Ilyenkor az emberek többsége általában dilemmázik, hogy mivel lephetné meg a család apraja- nagyját, vagy a kedvesét. Ha különleges ajándékon töröd a fejed,akkor azt tanácsolom, hogy lepd meg kedvesed, vagy édesanyád, édesapád autódekorációval! Különleges motívumok, vagy teljes karosszéria fóliázás, beszélhetünk bármelyikről, biztos hogy célt fog érni, hiszen egyedivé varázsolja az autót, ami lehet akár fiatalabb,vagy idősebb évjáratú! Ma már olyan frappáns lehetőségeket kínál ez a terület, hogy el sem tudjuk képzelni! Hogy mi kell hozzá? Képzelőerő, ötletek, tervek, melyet mi készséggel megvalósítunk számotokra! Ne késlekedj, hiszen szorít az idő! A nyakunkon az ünnep! Keress fel minket mielőbb, fordulj hozzánk bizalommal! Hidd el, nem fogunk csalódást okozni számodra! 

komment

Miért a Llumar fólia?

2018. március 21. 10:42 - artistdekor

llumar_folia.png

Beszélhetünk bármilyen üvegfelületről, akár autóüvegről, ablaküvegről, a fóliák, azon belül is a Llumar termékek lehetőséget biztosítanak ezek teljesítményének javítására. Miért a Llumar? A válasz nagyon egyszerű! Világszerte, közel száz országban csökkent az energiafelhasználás a Llumar fólia segítségével, a komfortérzet növelhető, segít a megjelenés javításában, biztonságosabbá teheti az otthonunkat, vagy éppen az autónkat! 

No, de mit is érdemes tudni a fóliákról. Ha rápillantasz egy fóliára, akkor úgy tűnik, hogy egy rétegből áll, azonban ennél jóval több! Nézzük csak: Legfelül van egy karcálló réteg, melyet a tiszta réteg követ, majd a fémréteg, a ragasztó, festett réteg, és a rögzítő ragasztó. Akárhogy is számolom, ez összesen hat réteg. A Llumar fólia kiválóan visszaveri a hőt, a káros UV sugarakat, és nem utolsó sorban, stílusos megjelenést biztosít! Ha fontos számodra a biztonság, ha szeretnéd a családod számára a maximumot nyújtani, akár egy családi kirándulás, vagy nyaralás kapcsán is, ha fontos az otthonod, irodád biztonsága, akkor tedd le Te is a voksod a Llumar fólia mellett! 

A Wrapart célja, hogy ügyfelei számára teljes mértékben a maximumot nyújtsa! Hogy olyan fóliát használjunk, mely az igényeket teljes mértékben kitudja elégíteni! 

Mi már letettük a voksunkat a Llumar fólia mellett! Na és te? 

komment