WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Épület üveg fóliázás = Llumar fólia!

2018. június 06. 11:23 - artistdekor

epuletfolia.jpgHogyan csökkentheted az energiaköltségeket, és egyben növelheted egy épület komfortját? Llumar épület fólia segítségével! Talán még újdonság számodra, de a világ vezető fóliája, vagyis a Llumar, világszinten közismert épületeket tett már komfortosabbá, orvosolta a különböző problémákat! Többek között, említést tehetünk a Vatikánról, a Buckingham palotáról, a Chrysler - központról is. 

A Llumar épület fólia segítségével növelhető az épületek teljesítménye, biztonsága, és a megjelenése egyaránt. Ki ne szeretne komfortosabb körülmények között élni, dolgozni. A Llumar megoldja a feladatot, vagyis segítségével nő a komfortérzet, energiamegtakarítás szempontjából sem utolsó, javítja a munkakörülményeket! 

Nem árt tudni, hogy milyen előnyökkel jár az épület üveg fóliázás! 

Többek közt: - energiamegtakarítás

                   - komfort és termelékenység növelés

                   - UV védelem

                   - üvegtörés védelem

                   - design és megjelenés 

                   - antigraffiti védelem 

Ha még mindig kétségeid lennének a Llumar fóliával kapcsolatban, csak annyit tanácsolhatok, hogy oszlasd el! Hiszen a Llumar társ a minden napokban! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr514026868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása