WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Készülj fel időben a hővédelemre! Válaszd a Llumar fóliát!

2019. január 16. 10:01 - artistdekor

uv_vedelem_2_1.jpgBár még csak Január elején járunk, és még javában tart a tél, ahogy azt már tapasztalhattuk az elmúlt pár évben, az időjárás kiszámíthatatlan, így nem tudhatjuk előre, hogy mikor köszönt be az igazi napos idő. Úgy gondolom, hogy jobb előbb mint később felkészülni a hővédelemre, és gondoskodni arról, hogy ne okozzon majd kellemetlenségeket számunkra a meleg nyári, vagy éppen tavaszi napsütés! Hővédelem szempontjából, mindenképp a Llumar fóliákat ajánlom figyelmetekbe. A világ egyik vezető fólia gyártó cége a Llumar, kiváló minőségű hővédő fóliákat  gyárt, melyet meleg szívvel ajánlok mindenki figyelmébe! Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű! Hővédelem szempontjából kiemelkedő! Védelmet biztosít a káros UV sugarakkal szemben, tehát UV védelem szempontjából is kiváló! Nem csak hogy jó megjelenést biztosít az autód számára, de a kíváncsiskodó tekintetek ellen is hatékony! Amennyiben biztonsági autófóliát választasz, erősebbé teheted az ablakokat, ez által sokkal nagyobb biztonságot nyújt! 

Szerintem nem kérdés, hogy miért érdemes a Llumar fólia mellett letennünk a voksunk! Törekedj hát Te is a biztonságos autózásra, tedd komfortosabbá az utazásokat, nyaralásokat! Válaszd a Llumar fóliát! 

komment

Miért érdemes az autófóliázás mellett dönteni?

2018. november 15. 12:02 - artistdekor

llumar.pngMinden ember számára fontos az autója, mindenki más okból szereti. Van aki a megjelenés végett, van aki a kényelem szempontjából, vagy éppen a vezetés közben nyújtott biztonságérzet miatt. 

Bár sokan azt gondolják, hogy az autófóliázás többnyire a külső dekorálást, vagy éppen az autó ablakainak sötétítését jelenti, azért ez jóval több annál. A Llumar autófóliázás segítségével, kellemesebbé válhat az utazás, illetve a családod is biztonságban tudhatod, a káros Uv sugarakkal szemben, illetve üvegtörés esetén védelmet biztosít a veszélyes szilánkokkal szemben! 

Miért a Llumar autófólia? Mert a legmagasabb elvárásoknak eleget téve állítják elő, mert közismertek, színstabilitásukról, illetve időtálló, karcálló tulajdonsággal rendelkeznek! Feladata nem más, mint a magas fokú védelem biztosítása, illetve, hogy kellemesebb utazási élményt nyújtson! 

komment

Autófóliázás, szabályszerűen!

2018. november 12. 11:37 - artistdekor

autofoliazas_5.jpgMa, Magyarországon, minden autó tuning szigorú szabályokhoz van kötve! Sokan úgy vélik, hogy az autófóliázás, nem minősül autó tuningnak, azonban ez tévedés! Bárhogy is nézzük, az autó maga, valamilyen módon átalakul. Ha figyelembe vesszük a ma érvényes jogszabályokat, akkor tudnunk kell, hogy a "B" oszloptól előre, bizony 70% -os fényáteresztéssel kell rendelkeznie az üvegfelületnek! Ezt a szabályt nem igazán tartják kedvezőnek, hiszen nagyon sok autó már a gyárból kiérkezve, még fólia nélkül 70% alatti fényáteresztéssel rendelkezik. Ami a "B" oszlop mögötti üvegfelületeket illeti, bármilyen fényáteresztéssel rendelkező, minősített fóliával felszerelhető, a kitétel csupán annyi, hogy a gépjármű, mindkét oldalán legyen visszapillantó tükör. Tehát, hogy az első üvegek milyen mértékben fóliázhatóak, nagyban függ attól, hogy az autó üvege gyárilag milyen fényáteresztéssel bír. A hivatalosan felszerelt autófólia minősítési számmal rendelkezik! Ahhoz, hogy forgalmi vizsgán, illetve közúti ellenőrzés kapcsán ne ütközzünk problémába, műbizonylattal kell igazolnunk, hogy valóban a megadott minősítési számmal rendelkező autófólia található az üvegfelületeken! A szakember tehát, aki elvégzi az átalakítást, egy 30 napig érvényes, ideiglenes műbizonylatot biztosít számunkra, majd központilag a Llumar, végleges plasztikkártyát küld ki postai úton! 

Mi ebből a tanulság? Bizzuk az autófóliázást, az autó üveg fóliázást leinformálható szakemberre! Válasszuk a minőségi Llumar fóliát! 

komment

Hőségriadó & UV védelem!

2018. július 31. 11:59 - artistdekor

uv_vedelme.jpgÉletbe lépett az idei év első hőségriadója! Az egész országra, figyelmeztető jelzést adott ki az Országos Meteorológiai szolgálat! Másodfokú riasztás van érvényben, ami azt jelenti, hogy a napi átlaghőmérséklet, legalább három egymást követő napon, eléri vagy éppen meghaladja a 25 fokot. A nagyon magas hőmérséklet miatt, fontos, hogy az emberek kiemelt figyelmet fordítsanak a környezetükre, saját magukra. Ma már nagyon sok módszer elérhető számunkra, melynek segítségével enyhíthetjük ezt a nagy meleget, komfortosabbá tehetjük a környezetünket.  A hőségriasztással együtt jár a nagyon magas UV sugárzás is, melyet szintén érdemes figyelembe venni! Az UV védelem éppen olyan fontos, mint a nagy meleg elleni védekezés! Belegondoltál már abba, hogy autóba ülsz, elindulsz nyaralni, és közvetve kivagy téve a káros UV sugaraknak? Ráadásul nem csak Te , hanem a családod, a barátaid, a veled együtt utazók egytől egyig! Vajon létezik valamilyen módszer, mellyel enyhítheted a nap káros sugarait, és nem kell "megkukulni" az utazás alatt az autódban sem? A válasz egyértelműen igen! A Llumar ablak fólia társ lesz a minden napokban, pláne ebben a nagy melegben, ugyanis visszaveri a káros UV sugarakat és ezenkívül, nem fog az autó sem olyan mértékben felmelegedni! Az UV védelem és a hővédelem nagyon fontos! Ne vegyük félvállról! 

komment

Épület fólia. Mire jó a fóliázás?

2018. július 20. 10:15 - artistdekor

epulet_foliazas.pngBár ma már, igen csak korszerűek az üvegszerkezetek, éppen ezért kiemelt szerepet játszanak az energiamegtakarítás területén, vajon elegendő-e ha csak új nyílászáróra cseréljük a régieket? Elgondolkodtál már azon, hogy miért egyre népszerűbb az épület fóliázás, az épület üveg fóliázás? A Llumar épület fólia a legnépszerűbb a fóliák körében, ami nem a véletlen műve. Segítségével ugyanis növelhető az energiamegtakarítás, az üvegfelületek UV védelme, valamint növeli a komfortérzetünket! Amennyiben fontos számodra a hővédelem, a biztonság, az energiamegtakarítás, az UV védelem, a Llumar fólia a tökéletes választás! 

A Llumar a világ egyik legnagyobb fóliagyártó cége, nagy szerencsénkre, ez a minőségi fólia márka, szinte a világ minden pontján elérhető már számunkra, melyet professzionális kivitelezők használnak, alkalmaznak! 

Keress minket bátran, fordulj hozzánk bizalommal, mi készséggel állunk a rendelkezésedre. 

Ne feledd, ha épület fólia, autófólia, csak a Llumar! 

komment

Uv védelem? Llumar fólia!!

2018. június 26. 10:24 - artistdekor

uv_vedelem_3.jpgTe milyen formában véded, óvod a bőröd a káros UV sugaraktól? Az UV védelemre vajon kiemelt figyelmet fordítasz? Sajnos egyre erősebb az UV sugárzás, ami, mint azt tudjuk, nem igazán gyakorol pozitív hatást a bőrünkre. Különböző termékekkel védekezhetünk a káros napsugarak ellen, illetve betarthatjuk azt az idő intervallumot, amikor nem szabad a napon tartózkodni, de mi a helyzet akkor, ha dolgozunk, ha huzamosabb ideig kell az autóban utazni, vagy ha az otthonunk, az irodánk ablakain keresztül tűz be a nap? 

Erre is akad megoldás! Ami nem más, mint a Llumar fólia! Dolgozz, vagy utazz, éld az életed, komfortosan, biztonságban, Llumar fólia segítségével! A Llumar fólia, segítségével kontrollálhatod a napsugarat, ez által kellemesebbé válhatnak a minden napok! Legyen szó az autódról, az otthonodról, az irodádról, a Llumar ablakfólia segítségével, felveheted a harcot a káros napsugarakkal szemben, és elmondhatod, hogy Te igenis teszel az UV védelem érdekében! 

Autófóliázás, épület ablak fóliázás, épület fóliázás területén is készséggel állunk rendelkezésedre! 

komment

Llumar épület üveg fólia.

2018. június 14. 11:23 - artistdekor

epulet_uveg_folia.jpgItt a nyár, amikor a nagy hőség, a napsütés nem könnyítik meg számunkra a hétköznapokat! Megfigyelhető, hogy évről évre egyre melegebb van, és egyre nehezebb hűteni az otthonunkat, vagy éppen az irodánkat! Bár ma már számos módszer elérhető számunkra, gondoljunk csak a ventilátorokra, a klíma berendezésekre, a léghűtő berendezésekre... azért ha őszintén beszélünk, ezek mind, mind magas energiaköltséget rónak ki ránk! Felmerülhet a kérdés, hogy akkor vajon mi lehet a megoldás? 

A válasz igazán egyszerű, csak lehet hogy eddig nem gondoltál rá! A Llumar épület üveg fólia-ra gondolok! A Llumar, a világ vezető fóliagyártója. Számos olyan világszinten ismert épület problémáit orvosolta már, melyre eddig talán nem is gondoltál. A Llumar fólia, nem csak hogy növeli a komfortérzetet, és védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen, de energiahatékonysága is kiváló! 

Még a nyár elején járunk! Vissza van még minimum kettő és fél hónap! Érdemes ebben gondolkodni, és mielőbb orvosolni a problémát, mely nagyon nyomasztó tud lenni a fárasztó hétköznapok alatt! Válaszd Te is a Llumar fóliát! Parancsolj "ÁLLJ"-t a napsütésnek, a káros UV sugaraknak! 

Fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

Épület üveg fóliázás = Llumar fólia!

2018. június 06. 11:23 - artistdekor

epuletfolia.jpgHogyan csökkentheted az energiaköltségeket, és egyben növelheted egy épület komfortját? Llumar épület fólia segítségével! Talán még újdonság számodra, de a világ vezető fóliája, vagyis a Llumar, világszinten közismert épületeket tett már komfortosabbá, orvosolta a különböző problémákat! Többek között, említést tehetünk a Vatikánról, a Buckingham palotáról, a Chrysler - központról is. 

A Llumar épület fólia segítségével növelhető az épületek teljesítménye, biztonsága, és a megjelenése egyaránt. Ki ne szeretne komfortosabb körülmények között élni, dolgozni. A Llumar megoldja a feladatot, vagyis segítségével nő a komfortérzet, energiamegtakarítás szempontjából sem utolsó, javítja a munkakörülményeket! 

Nem árt tudni, hogy milyen előnyökkel jár az épület üveg fóliázás! 

Többek közt: - energiamegtakarítás

                   - komfort és termelékenység növelés

                   - UV védelem

                   - üvegtörés védelem

                   - design és megjelenés 

                   - antigraffiti védelem 

Ha még mindig kétségeid lennének a Llumar fóliával kapcsolatban, csak annyit tanácsolhatok, hogy oszlasd el! Hiszen a Llumar társ a minden napokban! 

komment

Llumar biztonsági fólia.

2018. május 30. 11:00 - artistdekor

biztonsagi_folia.jpgA Llumar ablakfóliáról már bizonyára Te is hallottál. Általánosságban tudni kell róla, hogy az ablak üvegek gyors, és költséghatékony javítására fejlesztették ki őket. Ha biztonsági fóliáról beszélünk, akkor többnyire az ablak törésállóságáról, tartósságának növeléséről van szó. Minden ember számára nagyon fontos a biztonság. Beszélhetünk az otthonunkról, az autónkról. Különböző módszerek segítségével, egyszerűen és könnyedén megvédhetjük azt ami a mi tulajdonunk, sőt még nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, mint eddig. A Llumar biztonsági fólia, nem csak a betörés védelem területén nyújt számunkra kiemelkedő teljesítményt, de a hővédelem területén is fontos pozíciót tölt be. Az UV védelem fontosságát, szerintem már senkinek nem kell részletezni, hiszen ahogy beköszönt a forró nyári idő, napi szinten hallhatunk róla! Törekedj a biztonságra! Válaszd Te is a Llumar biztonsági fóliát, mely garantáltan nem fog csalódást okozni számodra sem! 

komment

Készüljünk fel a meleg nyári napokra, már tavasszal!

2018. május 18. 10:16 - artistdekor

ablak_folia_4.jpgAz idei nyári idő, szinte robbanásszerűen jelent meg az életünkben. Az elmúlt évek tendenciája, hogy a Tavasz, szinte teljes mértékben elmarad,helyette azonban egyből beköszönt a harminc fokos hőség! Bár márciusban még hóviharokkal volt tele, a híradás, mára már a múlté a szürkeség. Nem árt tudni, hogy a napsütés, nem csak áldás számunkra! Van egy árnyékos, negatív oldala is, ami nem más, mint a forróság mellé társuló káros UV sugárzás! Nem telik el úgy, egy nap sem, hogy ne hallanánk a média óvva intését, miszerint, ne tartózkodjunk tartósan a napon 10 és 16 óra között! Ha ez kivitelezhetetlen számunkra, akkor mindenképp találjunk valamilyen megoldást a védekezésre, és ezt ne vegyük félvállról! Bizonyára már te is tapasztaltad, ha a napon parkoló autódba próbáltál beszállni, hogy jelentősen felmelegedett benne a hőmérséklet! Hogy mindennek véget tudj vetni, hogy védekezni tudj a hő, és a káros UV sugarak ellen, válaszd a minőségi ablak fólia-t, a Llumar ablak fóliázást! Az ablakfólia, gyors és költséghatékony megoldást biztosít számodra is! A Llumar ablak fólia a káros UV sugarak 99%-át visszaverik, ez által biztonságban tudhatod saját magad, és családodat egyaránt, egy-egy utazás alkalmával! Az UV védelem nagyon fontos, hiszen mégis csak az egészségünk a tét! Ne habozz! Keress fel minket, fordulj hozzánk bizalommal! 

komment