WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Hőségriadó & UV védelem!

2018. július 31. 11:59 - artistdekor

uv_vedelme.jpgÉletbe lépett az idei év első hőségriadója! Az egész országra, figyelmeztető jelzést adott ki az Országos Meteorológiai szolgálat! Másodfokú riasztás van érvényben, ami azt jelenti, hogy a napi átlaghőmérséklet, legalább három egymást követő napon, eléri vagy éppen meghaladja a 25 fokot. A nagyon magas hőmérséklet miatt, fontos, hogy az emberek kiemelt figyelmet fordítsanak a környezetükre, saját magukra. Ma már nagyon sok módszer elérhető számunkra, melynek segítségével enyhíthetjük ezt a nagy meleget, komfortosabbá tehetjük a környezetünket.  A hőségriasztással együtt jár a nagyon magas UV sugárzás is, melyet szintén érdemes figyelembe venni! Az UV védelem éppen olyan fontos, mint a nagy meleg elleni védekezés! Belegondoltál már abba, hogy autóba ülsz, elindulsz nyaralni, és közvetve kivagy téve a káros UV sugaraknak? Ráadásul nem csak Te , hanem a családod, a barátaid, a veled együtt utazók egytől egyig! Vajon létezik valamilyen módszer, mellyel enyhítheted a nap káros sugarait, és nem kell "megkukulni" az utazás alatt az autódban sem? A válasz egyértelműen igen! A Llumar ablak fólia társ lesz a minden napokban, pláne ebben a nagy melegben, ugyanis visszaveri a káros UV sugarakat és ezenkívül, nem fog az autó sem olyan mértékben felmelegedni! Az UV védelem és a hővédelem nagyon fontos! Ne vegyük félvállról! 

komment

Épület fólia. Mire jó a fóliázás?

2018. július 20. 10:15 - artistdekor

epulet_foliazas.pngBár ma már, igen csak korszerűek az üvegszerkezetek, éppen ezért kiemelt szerepet játszanak az energiamegtakarítás területén, vajon elegendő-e ha csak új nyílászáróra cseréljük a régieket? Elgondolkodtál már azon, hogy miért egyre népszerűbb az épület fóliázás, az épület üveg fóliázás? A Llumar épület fólia a legnépszerűbb a fóliák körében, ami nem a véletlen műve. Segítségével ugyanis növelhető az energiamegtakarítás, az üvegfelületek UV védelme, valamint növeli a komfortérzetünket! Amennyiben fontos számodra a hővédelem, a biztonság, az energiamegtakarítás, az UV védelem, a Llumar fólia a tökéletes választás! 

A Llumar a világ egyik legnagyobb fóliagyártó cége, nagy szerencsénkre, ez a minőségi fólia márka, szinte a világ minden pontján elérhető már számunkra, melyet professzionális kivitelezők használnak, alkalmaznak! 

Keress minket bátran, fordulj hozzánk bizalommal, mi készséggel állunk a rendelkezésedre. 

Ne feledd, ha épület fólia, autófólia, csak a Llumar! 

komment

Uv védelem? Llumar fólia!!

2018. június 26. 10:24 - artistdekor

uv_vedelem_3.jpgTe milyen formában véded, óvod a bőröd a káros UV sugaraktól? Az UV védelemre vajon kiemelt figyelmet fordítasz? Sajnos egyre erősebb az UV sugárzás, ami, mint azt tudjuk, nem igazán gyakorol pozitív hatást a bőrünkre. Különböző termékekkel védekezhetünk a káros napsugarak ellen, illetve betarthatjuk azt az idő intervallumot, amikor nem szabad a napon tartózkodni, de mi a helyzet akkor, ha dolgozunk, ha huzamosabb ideig kell az autóban utazni, vagy ha az otthonunk, az irodánk ablakain keresztül tűz be a nap? 

Erre is akad megoldás! Ami nem más, mint a Llumar fólia! Dolgozz, vagy utazz, éld az életed, komfortosan, biztonságban, Llumar fólia segítségével! A Llumar fólia, segítségével kontrollálhatod a napsugarat, ez által kellemesebbé válhatnak a minden napok! Legyen szó az autódról, az otthonodról, az irodádról, a Llumar ablakfólia segítségével, felveheted a harcot a káros napsugarakkal szemben, és elmondhatod, hogy Te igenis teszel az UV védelem érdekében! 

Autófóliázás, épület ablak fóliázás, épület fóliázás területén is készséggel állunk rendelkezésedre! 

komment

Llumar épület üveg fólia.

2018. június 14. 11:23 - artistdekor

epulet_uveg_folia.jpgItt a nyár, amikor a nagy hőség, a napsütés nem könnyítik meg számunkra a hétköznapokat! Megfigyelhető, hogy évről évre egyre melegebb van, és egyre nehezebb hűteni az otthonunkat, vagy éppen az irodánkat! Bár ma már számos módszer elérhető számunkra, gondoljunk csak a ventilátorokra, a klíma berendezésekre, a léghűtő berendezésekre... azért ha őszintén beszélünk, ezek mind, mind magas energiaköltséget rónak ki ránk! Felmerülhet a kérdés, hogy akkor vajon mi lehet a megoldás? 

A válasz igazán egyszerű, csak lehet hogy eddig nem gondoltál rá! A Llumar épület üveg fólia-ra gondolok! A Llumar, a világ vezető fóliagyártója. Számos olyan világszinten ismert épület problémáit orvosolta már, melyre eddig talán nem is gondoltál. A Llumar fólia, nem csak hogy növeli a komfortérzetet, és védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen, de energiahatékonysága is kiváló! 

Még a nyár elején járunk! Vissza van még minimum kettő és fél hónap! Érdemes ebben gondolkodni, és mielőbb orvosolni a problémát, mely nagyon nyomasztó tud lenni a fárasztó hétköznapok alatt! Válaszd Te is a Llumar fóliát! Parancsolj "ÁLLJ"-t a napsütésnek, a káros UV sugaraknak! 

Fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

Épület üveg fóliázás = Llumar fólia!

2018. június 06. 11:23 - artistdekor

epuletfolia.jpgHogyan csökkentheted az energiaköltségeket, és egyben növelheted egy épület komfortját? Llumar épület fólia segítségével! Talán még újdonság számodra, de a világ vezető fóliája, vagyis a Llumar, világszinten közismert épületeket tett már komfortosabbá, orvosolta a különböző problémákat! Többek között, említést tehetünk a Vatikánról, a Buckingham palotáról, a Chrysler - központról is. 

A Llumar épület fólia segítségével növelhető az épületek teljesítménye, biztonsága, és a megjelenése egyaránt. Ki ne szeretne komfortosabb körülmények között élni, dolgozni. A Llumar megoldja a feladatot, vagyis segítségével nő a komfortérzet, energiamegtakarítás szempontjából sem utolsó, javítja a munkakörülményeket! 

Nem árt tudni, hogy milyen előnyökkel jár az épület üveg fóliázás! 

Többek közt: - energiamegtakarítás

                   - komfort és termelékenység növelés

                   - UV védelem

                   - üvegtörés védelem

                   - design és megjelenés 

                   - antigraffiti védelem 

Ha még mindig kétségeid lennének a Llumar fóliával kapcsolatban, csak annyit tanácsolhatok, hogy oszlasd el! Hiszen a Llumar társ a minden napokban! 

komment

Llumar biztonsági fólia.

2018. május 30. 11:00 - artistdekor

biztonsagi_folia.jpgA Llumar ablakfóliáról már bizonyára Te is hallottál. Általánosságban tudni kell róla, hogy az ablak üvegek gyors, és költséghatékony javítására fejlesztették ki őket. Ha biztonsági fóliáról beszélünk, akkor többnyire az ablak törésállóságáról, tartósságának növeléséről van szó. Minden ember számára nagyon fontos a biztonság. Beszélhetünk az otthonunkról, az autónkról. Különböző módszerek segítségével, egyszerűen és könnyedén megvédhetjük azt ami a mi tulajdonunk, sőt még nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, mint eddig. A Llumar biztonsági fólia, nem csak a betörés védelem területén nyújt számunkra kiemelkedő teljesítményt, de a hővédelem területén is fontos pozíciót tölt be. Az UV védelem fontosságát, szerintem már senkinek nem kell részletezni, hiszen ahogy beköszönt a forró nyári idő, napi szinten hallhatunk róla! Törekedj a biztonságra! Válaszd Te is a Llumar biztonsági fóliát, mely garantáltan nem fog csalódást okozni számodra sem! 

komment

Készüljünk fel a meleg nyári napokra, már tavasszal!

2018. május 18. 10:16 - artistdekor

ablak_folia_4.jpgAz idei nyári idő, szinte robbanásszerűen jelent meg az életünkben. Az elmúlt évek tendenciája, hogy a Tavasz, szinte teljes mértékben elmarad,helyette azonban egyből beköszönt a harminc fokos hőség! Bár márciusban még hóviharokkal volt tele, a híradás, mára már a múlté a szürkeség. Nem árt tudni, hogy a napsütés, nem csak áldás számunkra! Van egy árnyékos, negatív oldala is, ami nem más, mint a forróság mellé társuló káros UV sugárzás! Nem telik el úgy, egy nap sem, hogy ne hallanánk a média óvva intését, miszerint, ne tartózkodjunk tartósan a napon 10 és 16 óra között! Ha ez kivitelezhetetlen számunkra, akkor mindenképp találjunk valamilyen megoldást a védekezésre, és ezt ne vegyük félvállról! Bizonyára már te is tapasztaltad, ha a napon parkoló autódba próbáltál beszállni, hogy jelentősen felmelegedett benne a hőmérséklet! Hogy mindennek véget tudj vetni, hogy védekezni tudj a hő, és a káros UV sugarak ellen, válaszd a minőségi ablak fólia-t, a Llumar ablak fóliázást! Az ablakfólia, gyors és költséghatékony megoldást biztosít számodra is! A Llumar ablak fólia a káros UV sugarak 99%-át visszaverik, ez által biztonságban tudhatod saját magad, és családodat egyaránt, egy-egy utazás alkalmával! Az UV védelem nagyon fontos, hiszen mégis csak az egészségünk a tét! Ne habozz! Keress fel minket, fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

Közeleg a nyár! Fontos a hővédelem!

2018. április 26. 09:34 - artistdekor

sunshine34.JPGBár míg régebben az autó ablakok sötétítését divat miatt alkalmazták, ma már ennél jóval többről szól az ablak sötétítés! Egyre több új autónál már gyárilag, alap felszereltségként kínálják a sötétített hátsó ablakokat, illetve a csomagtér részen is. Azt azonban kevesen tudják, hogy a gyárilag sötétített üvegek, semmiben sem különböznek a szimpla ablakoktól! Ezeknek csupán esztétikai céljuk van! Vagyis mindenképpen érdemes fóliáztatni a már sötétített ablakokat is! A fólia ugyanis nagy mértékben javítja az ablakok teljesítményét! A megjelenés, a hővédelem egyaránt fontos szempont! Ha már gyárilag sötétített ablakra szeretnénk fóliát, akkor kérhetjük a világosabb ablak fóliát. Ma már számos árnyalat elérhető mindenki számára. Hővédelem szempontjából sem utolsó, ugyanis hőcsökkentő előnnyel rendelkezik! Fontos kiemelnünk a biztonságot is, ugyanis a fóliázatlan oldalsó üvegek, közel sem nyújtanak biztonságot az utasok számára, ugyanis egy szimpla üveg, csak az UV A sugarak felétől nyújt védelmet! Ezzel szemben, a Llumar fóliával fóliázott ablakok, a napsugarak 99%- át verik vissza! Az ablak fóliázásra sosem késő rászánni magunkat! Ha számodra is fontos a biztonság, a hővédelem, az UV védelem, akkor Te se gondolkodj ezen sokat! 

komment

Ablakfólia & UV védelem!

2018. április 19. 10:14 - artistdekor

uv_vedelem_1.jpgMire jó az ablak fólia? Miért halljuk úton, útfélen, hogy előnyös lehet mind az otthonunk ablaküvegeire, és autó ablakaira egyaránt? Bár a fény, a napsütés pozitív hatást gyakorol az életünkre, a szervezetünkre, azért köztudottan negatív hatásokkal is rendelkezik! Gondoljunk csak a káros UV sugarakra, mely az egészségre bizony káros hatást gyakorol! Az UV sugarak a felelősek a különböző anyagok fakulásáért, illetve ha az otthonunk, esetleg az irodánk nagyon világos, akkor befolyással van arra is, hogy szinte nézhetetlenné válik a televízió, illetve a számítógép monitorját sem látjuk megfelelően! Szerencsére nem kell lemondanunk a napfényről, sem a televízióról, sem pedig a számítógépről, hiszen megoldást nyújt számunkra az ablak fólia, mely ezeket a problémákat, könnyedén orvosolni tudja! A professzionális ablak fólia, három fő csoportra bontható! Hővédő fólia, biztonsági fólia, és dekor fóliák. A csoportokon belül is számos egyedi tulajdonsággal rendelkező, és különböző színárnyalattal bíró fólia létezik! Hogy mire jó az ablak fólia? A hővédelemben fontos szerepet tölt be, fény csökkentés szempontjából kiváló, energiamegtakarítást illetően kiemelkedő, és a legfontosabb talán, hogy az UV védelem területén maximális biztonságot nyújtó! 

Cégünk a megbízható, minőségi Llumar fólia mellett tette le a voksát! Ha neked is elsődleges a családod biztonsága, az egészségük hosszú távon való megőrzése, akkor keress fel minket! 

komment

Lepd meg édesanyádat Anyák napjára, autófóliázással!

2018. április 11. 10:58 - artistdekor

autodekoracio_1.jpgKözeleg az Anyák napja. Megint egy olyan alkalom az évben, amikor a számunkra fontos embereknek kedveskedhetünk. Mi lenne velünk az édesanyánk nélkül!? Azt a sok jót, melyet a hosszú évek alatt tett értünk, megköszönhetjük, meghálálhatjuk Anyák napján, illetve az év bármely napján! De ha már Anyák napja közeleg,akkor beszéljünk erről a gyönyörű napról! 

Nem mindennapi ajándékötlettel állunk eléd, ugyanis autódekorációt, és autófóliázást ajánlunk figyelmedbe! Tedd egyedivé édesanyád autóját, amit évjárattól függetlenül megújít, feldob egy autódekoráció, vagy teljes mértékben újjá varázsol az autófólia! Mindemellett ajánlom figyelmedbe ablak fóliáinkat, mely védelmet biztosít a káros UV sugarakkal szemben is! 

Neked csupán annyi a teendőd, hogy megálmodod a dekort, vagy akár ránk is bízhatod, megosztod velünk elképzeléseidet, és mi kivitelezzük számodra! 

Fordulj hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésedre! 

komment