WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Épület fólia, épület üveg fólia kedvező áron!

2016. szeptember 22. 06:34 - artistdekor

epulet.jpgAz épület fólia, vagy éppen az épület üveg fólia, forradalmi újítás, mely növeli a biztonságérzetet, kiváló megoldást biztosít a külső hatásokkal szemben! 

A biztonsági épület fóliázás előnye, hogy láthatatlan védelmet biztosítanak, átláthatóak, mind ajtókra, mind pedig ablakokra egyaránt alkalmazható! Költséghatékony megoldást biztosít számunkra, hosszú élettartammal rendelkeznek! 

Az épület üveg fólia, szintén kiváló segítség lehet mind az irodánk ablakaira, mind otthonunk tekintetében, céges telephelyekre, üzlethelyiségekre egyaránt. Előnye, hogy fényvédő, és hővédő tulajdonsággal rendelkezik! 

- Visszaveri a napsugarak nagy részét

- Megakadályozza a belső hőmérséklet nagymértékű növekedését ( a meleg nyári napokon, ez nem éppen utolsó szempont) ez által nagyobb az energiamegtakarítás, hosszú távon nagyon kedvező megoldás

- védelmet biztosít a káros UV sugárzással szemben

egységes kinézetet , egységes külső megjelenést biztosít az épület számára 

Egy szó mint száz! Az épület fólia, és az épület üveg fólia költséghatékony megoldást biztosít számunkra, mellyel hosszú távon nagyon sok pénzt megspórolhatunk! Kérjen árajánlatot! Készséggel állunk rendelkezésére! 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr6411734849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása