WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Céges autó dekoráció, a cég arculatához igazodva!

2016. november 08. 15:58 - artistdekor

auto_dekoracio.jpgMinden cég számára előnyös, a cégautók fóliázása! Fontos, a cég arculatához igazodva kialakítani a a megfelelő dekorációt a gépjárművekre! Mint azt mindenki tudja, a cégautók felülete, értékes reklámhordozók! Érdemes tehát ezt kihasználni, hiszen, nagyot lendíthet a vállalkozásán, növekedhet a forgalom, a bevétel egyaránt! 

Bízza ránk a céges autó dekoráció kivitelezését! Minden esetben minőségi alapanyagokat használunk fel! Több gépjármű fóliázása esetén, flotta kedvezményt biztosítunk! Hatalmas szín, és anyag választékunkban, garantáltan talál megfelelőt! 

Nemrégiben, a "Vannet" autódekorálásán munkálkodtunk, ahol is egy Fiat Fiorino kapott új köntöst, egyedi arculatot, természetesen a "Vannet" cég arculatához igazodva! ;) auto_dekoraci_1.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr8711734847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mikor szabályos az autófólia? 2019.03.18. 18:15:05

A sötétítő fólia (autófólia) autó sötétítő fólia felragasztása az autók ablaküvegeire egyáltalán nem illegális, ugyanis a jogszabály lehetővé teszi, hogy a járművekre sötétítő fólia kerüljön. Azonban a jogszabály határt szab annak, hogy bármilyen fényá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása