WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Miért a Llumar fólia?

2018. március 21. 10:42 - artistdekor

llumar_folia.png

Beszélhetünk bármilyen üvegfelületről, akár autóüvegről, ablaküvegről, a fóliák, azon belül is a Llumar termékek lehetőséget biztosítanak ezek teljesítményének javítására. Miért a Llumar? A válasz nagyon egyszerű! Világszerte, közel száz országban csökkent az energiafelhasználás a Llumar fólia segítségével, a komfortérzet növelhető, segít a megjelenés javításában, biztonságosabbá teheti az otthonunkat, vagy éppen az autónkat! 

No, de mit is érdemes tudni a fóliákról. Ha rápillantasz egy fóliára, akkor úgy tűnik, hogy egy rétegből áll, azonban ennél jóval több! Nézzük csak: Legfelül van egy karcálló réteg, melyet a tiszta réteg követ, majd a fémréteg, a ragasztó, festett réteg, és a rögzítő ragasztó. Akárhogy is számolom, ez összesen hat réteg. A Llumar fólia kiválóan visszaveri a hőt, a káros UV sugarakat, és nem utolsó sorban, stílusos megjelenést biztosít! Ha fontos számodra a biztonság, ha szeretnéd a családod számára a maximumot nyújtani, akár egy családi kirándulás, vagy nyaralás kapcsán is, ha fontos az otthonod, irodád biztonsága, akkor tedd le Te is a voksod a Llumar fólia mellett! 

A Wrapart célja, hogy ügyfelei számára teljes mértékben a maximumot nyújtsa! Hogy olyan fóliát használjunk, mely az igényeket teljes mértékben kitudja elégíteni! 

Mi már letettük a voksunkat a Llumar fólia mellett! Na és te? 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr1613757080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása