WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Llumar autófólia és üvegfólia!

2016. szeptember 07. 11:35 - artistdekor

wrapart.jpgMinden ember számára nagyon fontos az egészsége! Igyekszünk tenni is azért, hogy hosszú távon megőrizhessük azt! Mint azt mindenki tudja, a nap káros sugarai nincsenek éppen kedvező hatással bőrünkre, szemünkre. A meleg nyári napokon, próbáljuk mellőzni a korlátlan napozást, próbálunk minél kevesebb időt eltölteni a napon! No, de mi a helyzet akkor, ha az autóba ülünk, és hosszú utat tervezünk? Ebben az esetben, hogyan, mi módon védhetjük bőrünket, gépjárművünket a nap káros sugaraival szemben? 

Ismerje meg a Llumar autófóliát, üvegfóliát! Mint azt mindenki tudja, a nap nem a levegőt melegíti fel elsősorban, hanem a tárgyakat, anyagokat, melyek a felmelegedés által már a levegőre is hatással vannak! Hányszor ült már úgy gépjárművébe, hogy forró volt a kormány, a kárpit? Ugye, hogy nagyon sokszor! A Llumar hővédő fólia, felveszi a kesztyűt a nap sugaraival szemben! A fólia lényege, hogy megszűri a sugárzást, blokkolja az Uv sugarakat, mely káros hatással van szinte mindenre, mindenkire! Visszaveri a káros infravörös sugárzást, viszont átengedi a látható fényt, ez által nem lesz sötét, sem az autóban, sem az adott helyiségben, ahol alkalmazzuk a Llumar fóliát! 

Tegyünk együtt a káros UV sugárzás ellen! Védje családja, gyermekei egészségét! Az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány is támogatja a terméket, és hatásos megelőzési eszköznek tartja! 

Ne feledje! Llumar fólia! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr7011684521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása