WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Álomautó, autófóliázás? Mi segítünk!

2016. november 22. 10:58 - artistdekor

bmw_1.jpgbmw2.jpgNemrégiben egy BMW fóliázásán munkálkodtunk! Az autó gyönyörű egyedi külsőt kapott, mellyel garantáltan minden szempárt magára szegez! Egyszerű, mégis nagyszerű! 

Mindenkinek akinek van jogosítványa autóról álmodik. Ezután, ha megvan a megfelelő darab, a megfelelő márka, az álom tovább fokozódik, és az "álom autó" a következő állomás! Mi a segítségedre lehetünk abban, hogy ez ne csak álom legyen, hanem valóság! Hogy egy olyan autót vezethess, melyben öröm ülni, mellyel büszkén megjelenhetsz a világ bármely részén! Hogy hogyan? Autófóliázás segítségével! 

Kérhetsz egyedi autódekorációt, teljes, vagy részleges autófóliázást, kavicsvédelmi fóliázást, autó matricát! Mi készséggel állunk rendelkezésedre, és segítségedre leszünk abban, hogy kedvenc kisautód egyedi külsőt nyerjen! ;) 

Fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr3911988268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása