WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Minden autófólia egyforma?

2018. február 16. 10:02 - artistdekor

20170331_085754.jpgVajon minden autófólia egyforma? Ha egy átlagembert veszünk, akkor a válasza, biztos, hogy igen lenne! Persze, azt mindenki tudja, hogy árnyalatban, színekben vannak különbségek, de vajon a minőséget illetően mindegyik egyforma? Azt kell mondanom, hogy nem! Ugyanis a technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően, jelentős különbségek vélhetők felfedezni a fólia iparágban is! Az egyszerű, színezett fóliák, egyetlen képességük, hogy lesötétítik az ablakokat. Ezeket a fóliákat a Távol Keleten gyártják, olcsó technológiával állítják elő! A probléma az, hogy ezen fóliák első ránézésre nem ismerhetők fel! Sajnos azt kell mondanom, hogy a mai napig nagyon sok helyen használják ezeket a fóliákat, és ha nem értesz hozzá, akkor Te is beleeshetsz ebbe a csapdába! Éppen ebből kifolyólag nem mindegy, hogy kihez fordulunk autófóliázást illetően! Amennyiben fóliáztatod az autódat, műbizonylatot fognak kiállítani számodra. Ez azért nagyon fontos, mert ennek hiányában, egy közúti igazoltatás, vagy műszaki vizsga kapcsán eltávolíthatják a fóliát autónkról! Ugye ezt Te sem szeretnéd! 

Azt tanácsolom, hogy válassz tudatosan autófóliázó műhelyt! Válaszd a minőséget! Válaszd a Llumar fóliát! Nálunk mindezt megtalálhatod! Készséggel állunk rendelkezésedre, autófóliázás, autóüveg fóliázás, épületfóliázás, épületüveg fóliázás, karosszéria fóliázás, kavicsvédelmi fóliázás területén egyaránt! Fordulj hozzánk bizalommal! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr8213673618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása