WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Hő védő fólia működése...

2017. május 03. 08:52 - artistdekor

ho_vedo_folia.jpgHő védő fólia... napjainkban egyre többet halljuk ezt a szót, de vajon tisztában is vagyunk azzal, hogy mire jó? Mit takar? A hő védő fólia, ahogy a nevében is szerepel, védelmet biztosít a hő ellen. Bizonyára hallottál már arról, hogy a napból érkező energia, nem csak a fényből áll, a szemünk számára láthatatlan sugarakat is szállít. Mi, emberek,többnyire a fényről beszélünk, hiszen a a nap fényt ad, de ne feledkezzünk meg a káros UV sugarakról sem. 

A Llumar hő védő fólia feladata, hogy ezeket a káros UV sugarakat ne engedje átszűrődni a szélvédőn, ez által maximális biztonságot nyújtson, az autóban utazók számára. Ez által sokkal kellemesebbé válhat az utazás, elviselhetőbb lesz a nyári forróság, illetve mellőzhetjük a légkondicionáló berendezést is. 

Miért a Llumar hő védő fólia? A Llumar fólia világszerte ismert a fólia piacon. Nagyon magas minőséget képvisel, és magas fokú védelmet biztosít számunkra. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr312475797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása