WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Ablakfólia & UV védelem!

2018. április 19. 10:14 - artistdekor

uv_vedelem_1.jpgMire jó az ablak fólia? Miért halljuk úton, útfélen, hogy előnyös lehet mind az otthonunk ablaküvegeire, és autó ablakaira egyaránt? Bár a fény, a napsütés pozitív hatást gyakorol az életünkre, a szervezetünkre, azért köztudottan negatív hatásokkal is rendelkezik! Gondoljunk csak a káros UV sugarakra, mely az egészségre bizony káros hatást gyakorol! Az UV sugarak a felelősek a különböző anyagok fakulásáért, illetve ha az otthonunk, esetleg az irodánk nagyon világos, akkor befolyással van arra is, hogy szinte nézhetetlenné válik a televízió, illetve a számítógép monitorját sem látjuk megfelelően! Szerencsére nem kell lemondanunk a napfényről, sem a televízióról, sem pedig a számítógépről, hiszen megoldást nyújt számunkra az ablak fólia, mely ezeket a problémákat, könnyedén orvosolni tudja! A professzionális ablak fólia, három fő csoportra bontható! Hővédő fólia, biztonsági fólia, és dekor fóliák. A csoportokon belül is számos egyedi tulajdonsággal rendelkező, és különböző színárnyalattal bíró fólia létezik! Hogy mire jó az ablak fólia? A hővédelemben fontos szerepet tölt be, fény csökkentés szempontjából kiváló, energiamegtakarítást illetően kiemelkedő, és a legfontosabb talán, hogy az UV védelem területén maximális biztonságot nyújtó! 

Cégünk a megbízható, minőségi Llumar fólia mellett tette le a voksát! Ha neked is elsődleges a családod biztonsága, az egészségük hosszú távon való megőrzése, akkor keress fel minket! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr3513848644

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mikor szabályos az autófólia? 2019.03.18. 18:15:04

A sötétítő fólia (autófólia) autó sötétítő fólia felragasztása az autók ablaküvegeire egyáltalán nem illegális, ugyanis a jogszabály lehetővé teszi, hogy a járművekre sötétítő fólia kerüljön. Azonban a jogszabály határt szab annak, hogy bármilyen fényá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása