WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Nyár: UV VÉDELEM, HŐVÉDELEM, ABLAK FÓLIA, LLUMAR!

2017. június 19. 10:46 - artistdekor

ablak_folia2.jpgHa nyár akkor utazás! Ha utazás, akkor fő a biztonság! Hogy ezt hogyan érhetjük el? Vajon elég, hogy az autónk kifogástalan műszaki állapotban legyen? Hogy körültekintőek legyünk? Maximális figyelemmel vezessünk? Vajon mi hiányzik még? Ha még nem jöttél rá, akkor csak annyit mondok, hogy hővédelem, és ha hővédelem, akkor ablak fólia

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ablak fólia, az ablak hő védő fólia. Ez nem véletlen, hiszen komoly hangsúlyt kell ma már fektetnünk az UV védelemre. Úton, útfélen hívják fel a figyelmünket ennek fontosságára! Egy utazás alkalmával akár több órára is kitesszük magunkat a nap káros sugarainak! Ezen mielőbb változtatni kell! Ha maximális biztonságban szeretnéd tudni magad, a családod, utazás alatt is, akkor az ablak fóliáról mielőbb érdemes gondoskodnod! 

Fordulj hozzánk bizalommal, és mi a segítségedre leszünk abban, hogy az utazások alkalmával is teljes biztonságban tudhasd magad, a családod! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr1012599679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása