WrapArt blog

WrapArt autófóliázó műhely hivatalos blogja

Itt a tavasz! Autódekorra fel! ;)

2017. március 21. 10:46 - artistdekor

autodekor_4.jpgAutódekor. Karosszéria fóliázás, autófóliázás, karbon fóliázás, kavicsvédelmi fóliázás, fényes, matt, karbon hatás... csak pár opció a sok közül, melyek rátok várnak, amennyiben autódekor mellett döntötök! 

Az autófóliázás, már jó pár éve jelen van az életünkben, bár a kezdetekben többnyire a céges autó fóliázásnak volt nagy sikere. Az utóbbi években azonban egyre több magánszemély öltözteti "új ruhába", "csomagoltatja újra" a már meglévő, vagy éppen újonnan vásárolt autóját. Az autódekor egy olyan világ kapuit nyitja meg előttünk, melyben nem létezik lehetetlen! Bármilyen elképzelést, tervet, gondolatot véghez lehet vinni, melynek a végeredménye egy teljesen megújult gépjármű lehet! 

Szeretsz kitűnni a nagyvilágban? Szeretsz különbözni másoktól? Egyedi elképzeléseid vannak az autóddal kapcsolatban? Keress fel minket! Mondd el nekünk elképzeléseidet, és mi valóra váltjuk az autóddal kapcsolatos álmaidat! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wrapart.blog.hu/api/trackback/id/tr4912358085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása